SM Guld 1997
SM Guld 1999
SM Guld 2000
SM Guld 2002
SM Guld 2004
SM Guld 2006
SM Guld 2007

Presskonferens

Charles Barton, LF Basket. Som vanligt ödmjuk mot sina motståndare. Alltid lika mån om att lyfta fram motståndarlagets styrkor. Foto: Mattias Pettersson, LF Basket
Charles Barton, LF Basket. Som vanligt ödmjuk mot sina motståndare. Alltid lika mån om att lyfta fram motståndarlagets styrkor. Foto: Mattias Pettersson, LF Basket

2011-11-19 Kvällens presskonferens gästades av lagens coacher Charles Barton, LF Basket och Dennis Aulander, Jämtland Basket. Dennis Aulander var tillbaka i Luleå och sa att det var roligare att vara tillbaka i Luleå innan matchen än efter. Presskonferensen gästades även av matchens lirare från bägge lagen som denna gång blev Justin Safford LF Basket och Andreas Karlsson Jämtland Basket.

Andreas Karlsson, Jämtland Basket:

- Vi var bra i första perioden, speciellt i försvar. Om vi hade kunnat hålla i det försvarsspelet hade matchen sett annorlunda ut.

- När LF gjorde 10-0 på oss blev det tungt.

Justin Safford, LF Basket, som ikväll gjorde 27 poäng.

- Det var en kollektiv vinst idag. Tidigare matcher har det funnits brister i vårt försvar, men idag var defensiven vår styrka. Offensivt delade vi bra på bollen, men defensiven var avgörande.

Dennis Aulander, Coach Jämtland Basket:

”LF hade besegrat många lag i ligan idag”

- Som Safford sade var det deras defensiv som avgjorde matchen. Vi hängde med i första perioden, men sen var det bara ett lag på banan.

- Som Ramsey spelade idag gör han anspråk på titeln ”ligans bästa spelare”. Nu ska vi åka hem, vara ödmjuka och jobba på.

Charles Barton, Coach LF Basket:

- Jag tycker många gånger att siffrorna ljuger. Det kändes som att de alltid var där och högg. Ett misstag så hade vi i poäng i baken.

- Totalt sett är det i den här matchen vi har haft den högsta ansträngningen, hade vi inte haft det hade matchen sett annorlunda ut.

- Det är inte bara en enstaka grej som gör att vi vinner, men Ramseys blockar var en orsak till att vi vann. Hans blockar stoppade deras offensiva spel samtidigt som vi kunde vända spelet snabbt.

Sara Matti
sara_matti@hotmail.comArtiklar

På Facebook


Box 84, 971 03 Luleå.
Besöksadress: Bastugatan 6-8
Telefon: 0920-22 37 77

Öppettider

Vardagar: 09.00 - 16.00
Matchdagar: 08.00 - 15.00